De ambulancebroeders stonden om hem heen terwijl hij na een heftige botsing op het veld op de grond lag. Waarschijnlijk een gebroken neus was hun conclusie. “Maar even naar het ziekenhuis.”
Met waterige oogjes en niet geheel op deze wereld keek hij ze aan en mompelde: de wedstrijd uitspelen, kan dat?…..

Vrijdagavond 3 mei speelde Leekster Eagles de tweede wedstrijd tegen LZV Kuypers in de nacompetitie promotie. Er moest met 4 punten verschil gewonnen worden door Leekster Eagles, wat een uitdaging was. Beide teams deden in het veld niet voor elkaar onder en speelden voluit om een ronde verder te kunnen komen. Ze waren aan elkaar gewaagd en het publiek genoot. Als eerste wist LZV Kuypers te scoren en bracht met nog acht minuten op de klok de stand op 1-0. Amin Ajouaou wist drie minuten voor rust de stand gelijk te trekken en het was 1-1.
Erolind Derguti kwam na een aanval ongelukkig in botsing met de keeper van de tegenpartij. De knie van de keeper trof keihard het gezicht van Derguti en deze ging onmiddellijk knock-out . Na ongeveer 1 minuut kwam hij weer een beetje bij kennis maar nog wel erg in de war.

Tijdens de rust kwamen de ambulancemedewerkers binnen om naar de aangeslagen Erolin Dergutti te kijken. Hij mocht met gewoon transport vervoerd worden en dus ging het richting huisartsenpost en daarna naar het Ziekenhuis in Winterswijk. Gezien de aard van het ongeval viel het uiteindelijk mee. Een gebroken neus, een lichte hersenschudding en volgende week laten controleren.

In de tweede helft was het wederom Kuypers die de voorsprong aantekende en het kwam ruim één minuut na rust op 2-1 te staan. zes minuten later was het wederom Kuypers die het net van Erwin Mensink wist te raken en de stand kwam op 3-1. Met nog elf minuten te spelen was Luciano Matulessey in staat om de keeper van Kuypers te passeren en het was 3-2. Een minuut later wist Delano Dussel te scoren en de stand was weer gelijk. Het was spannend en het publiek genoot met volle teugen. Twee minuten voor tijd was het wederom Delano Dussel die de keeper van Kuypers wist te passeren en er was weer een voorsprong. In de slotfase wisten de spelers van Kuypers twee keer de verdediging en Erwin Mensink te verrassen den de stand kwam op 5-4. Karim Layeb wist in de laatste minuut de stand weer gelijk te trekken en met een 5-5 op het scorebord werd niet veel later einde wedstrijd gefloten.
LZV Kuypers  gaat door naar de volgende ronde en we wensen ze langs deze weg veel succes.