Kaartverkoop Leekster eagles/amysoft

SVP alles doorlezen voor je je kaart(en) aanschaft

Terug in de eredivisie

Promotie naar de eredivisie was het ultieme doel afgelopen seizoen. We waren goed op weg maar door de corona crisis leek er roet in het eten gegooid te worden. Uiteindelijk zijn wij door de herstructurering van de eredivisie er toch in geslaagd om terug te keren op het hoogste zaalvoetbal niveau. Hierom was het verkopen van losse kaarten & seizoenkaarten een logische keuze.

Complexe situatie

Naast alle positieve gebeurtenissen rondom onze club hebben wij ook de vervelende gevolgen van het corona virus ondervonden. Zo hebben wij als club zijnde lang nagedacht over hoe wij alle zaken rondom onze thuiswedstrijden het best konden inrichten. Ondanks dat we ons best hebben gedaan, beseffen wij ons maar al te goed dat we niet iedereen even blij kunnen maken met onze keuzes. Zolang de situatie omtrent het virus niet significant verandert zullen de richtlijnen van het RIVM en de door ons genomen maatregelen toch van toepassing zijn bij onze thuiswedstrijden.

De genomen maatregelen

Online kaartverkoop
De kaartverkoop zal volledig online plaatsvinden. Via onze website kan je gemakkelijk losse kaarten & seizoenkaarten bestellen. Vervolgens krijg je een automatische e-mail toegestuurd met daarin een unieke downloadbare e-ticket voor je losse kaart of seizoenkaart. Hierop staat een QR code die bij de ingang gescand zal worden. Zorg dus altijd dat je je telefoon of een uitgeprinte versie van het ticket meeneemt naar de wedstrijden. 

Vaste plekken
Om te voldoen aan de 1,5 meter maatregel hebben we ervoor gekozen om alle losse kaarten & seizoenkaarten in combinatie met een vaste zitplaats aan te bieden. 

Maximaal toeschouwersaantal
Het maximale  toeschouwersaantal bij de thuiswedstrijd is 192. 

Alleen, naast elkaar en jeugd plekken
We hebben 3 soorten plekken beschikbaar gemaakt. “Alleen“, “2 naast elkaar” en “jeugd” plekken.

Voor de “2 naast elkaar” plekken dien je uit hetzelfde gezin te komen.


Lees hier het gehele corona protocol van Leekster Eagles/Amysoft.  
Neem hier s.v.p. even de tijd voor. Indien je verder gaat ga je namelijk akkoord met de bovenstaande maatregelen en voorwaarden.