Leekster Eagles geeft wedstrijd wederom uit handen


Vrijdag 14 september speelde Leekster Eagles uit tegen HZV/Het Vennewater uit Heiloo.

Ook tijdens deze avond gaf het paradepaardje van Leekster Eagles de wedstrijd uit handen doordat de spelers tijdens de tweede helft net niet scherp genoeg waren.

Zonder Karim Layeb (op terugreis uit Indonesie) Stefan Brouwer (werk) Delano Dussel (bruiloft) en Amin Ajouajou (nog geblesseerd) traden de Eagles aan in Heiloo.
In de eerste helft was het Luciano Matulessey die gelijk in de eerste minuut het scorebord activeerde en de stand op 0-1 wist te zetten.
In de slotfase van de eerste helft bracht Erolind Derguti de Eagles op een voorsprong van 0-2.
In de vijfde minuut van de tweede helft was het nogmaals Luciano Matulessey die scoorde en de Eagles hadden een voorsprong van 0-3. Een terechte stand gezien de veldverhoudingen.
Hierna ging het mis, met de “winst” al in de tas was het zaak om de wedstrijd rustig uit te spelen, echter HZV bleek plotseling goed gas te kunnen geven.
De thuisploeg wist gretig gebruik te maken van de kansen welke de adelaren toe lieten en brachten de royale achterstand terug naar een voorsprong van maar liefst 5-3. Fabio de Matos Fernandes scoorde hierna nog en de eindstand werd 5-4.

De wedstrijd was gespeeld en de Eagles mochten met lege handen huiswaarts keren.

Agenda:
Vrijdag 21 september G.S.F.V. Drs. Vijfje 2 – Leekster Eagles, aanvang 21.30 uur. Dit is een bekerwedstrijd.
Vrijdag 28 september Leekster Eagles – LTC 1, aanvang wedstrijd 20.30 uur.
Vrijdag 5 oktober Sporting Harderwijk/zelfe – Leekster Eagles aanvang 21.30 uur