Leekster Eagles nog steeds ongeslagen.


Afgelopen vrijdag 6 oktober speelde Leekster Eagles thuis tegen White Stones. Beide teams zijn op dit moment koploper en waren ook niet van plan om deze positie op te geven.

In de eerste helft waren het de keepers die het spel wisten te bepalen  en zorgden er soms op spectaculaire wijze voor dat er geen bal tussen de palen terecht kwam.
Pas in de tweede helft, met nog zeven minuten te gaan was het Freddie van der Velde die voor Leekster Eagles wist te scoren en de stand kwam op 1-0. Met nog drie minuten te gaan wist een speler van White Stones keeper Erwin Mensink te verrassen en de stand was met 1-1 gelijk.
Uiteindelijk zijn de punten eerlijk verdeeld en mogen zowel Leekster Eagles als White Stones zich nog steeds ongeslagen noemen.
Overige spelers Leekster Eagles: Amine Ayouaou, Fabio de Matos Fernandes, Stefan Brouwer, Luciano Metulessy, Delano Dussel, Medhi Charaf-Eddine, Roy de Vries, Karim Layeb en Hayo Poutsma.
Komende maandag 9 oktober speelt Leekster Eagles de tweede bekerronde thuis tegen Marlene 2 aanvang 20.30 uur Sportcentrum Leek.
Vrijdag 13 oktober speelt Leekster Eagles uit tegen Zeemacht  aanvang wedstrijd 21.00 uur.
Vrijdag 27 oktober speelt Leekster Eagles thuis tegen Salaam aanvang 20.30 uur