Leekster Eagles onderuit op Texel,


Vrijdag 6 april moest het eerste team van Leekster Eagles op tour naar het mooie eiland Texel.
Het team van Texel is altijd al een harde noot om te kraken, en deze wedstrijden beloven altijd een mooi schouwspel voor het publiek. Helaas voor het publiek van Texel schitterden een paar “kopstukken” uit Leek om diverse redenen door afwezigheid.
Tijdens de wedstrijd was het de eer aan Leekster Eagles om het eerste doelpunt op het scorebord neer te mogen zetten. Luciano Matulessy wist na acht minuten speeltijd de keeper van Texel te verschalken en de stand kwam op 0-1 te staan. Daarna werd het stil aan de kant van Leekster Eagles en met een stand van 4-1 werd de rust ingeluid.
Ook na de rust kwamen de adelaren uit Leek ondanks een aantal mooie aanvallen niet aan de bak.  Het was Texel 94 die het juiste weerwoord had en die de prima keepend Hayo Poutsma wisten te verschalken. Drie minuten voor het eindsignaal was het Mehdi Charaf-Edinne die door wist te breken en de bal tussen de palen van de Texelse keeper wist te brengen. Daarmee stond het op 7-2. Na nog een tegendoelpunt van Texel, werd het eindsignaal gegeven en mochten de spelers met een stand van 8-2 het veld verlaten, douchen en de terugreis aanvaarden.

Spelers Leekster Eagles: Hayo Poutsma, Ziggy Vermesi, Luciano Matulessy, Jeroen de Haan, Ewout Bijkerk, Delano Dussel, Mehdi Charaf-Eddine, Roy de Vries.

Vrijdag 13 april speelt Leekster Eagles thuis tegen SVH Honselersdijk aanvang wedstrijd 21.30 uur
Vrijdag 20 april speelt Leekster Eagles uit tegen F.C. Marlen 2 aanvang wedstrijd 20.30 uur.

Daarna is de competitie gespeeld en kan Leekster Eagles zich op maken voor de nacompetitie en de jacht op een plek in de Ere Divisie
Foto uit Archief