Leekster Eagles trekt aan het kortste eind.


Vrijdag 13 december was er de uitwedstrijd Zeemacht – Leekster Eagles.
Na twee minuten speeltijd wist David Ambriola het doel van Erwin Mensink te vinden en de Eagles keken tegen een achterstand aan. Mehdi Charaf-Eddine dacht een paar minuten later het tegenbod voor Leekster Eagles te doen en de stand was gelijk. Nog geen 30 seconden later vond Fabio de matos Fernandes het doel van Zeemacht en de Eagles stonden voor met 1-2. Melvin Damsma wist namens Zeemacht het doel van Erwin Mensink te vinden en de stand was weer gelijk.
Met 2-2 op het scorebord mochten de beide teams de kleedruimte opzoeken en een korte pauze nemen.
Vijftien minuten in de tweede helft bracht Jordy Bos Zeemacht weer op voorsprong. Wederom was het Mehdi Charaf-Eddine die daarna de stand gelijk wist te trekken.
Beide teams gooiden de wedstrijd nog een versnelling hoger. Het was al spannend, maar vanaf dit moment zinderde het op de vloer. Aanval na aanval werd ingezet door de beide teams die zo aan elkaar gewaagd waren. De uitslag kon beide kanten op en ook bij gelijk spel zou er waarschijnlijk niemand echt verbaasd zijn geweest.
Het was David Ambriola die Erwin Mensink wist te verslaan en hierdoor de 4-3 voor Zeemacht op de teller wist te krijgen en Leekster Eagles keek weer tegen een achterstand aan.
Tot de laatste minuut werd er door beide teams gestreden. De inbreng van Roy de Vries als vliegende keep bracht geen verschil in de eindstand en na het laatste fluitsignaal was de wedstrijd gespeeld en kon het publiek weer ademhalen.
Door dit verlies staat Leekster Eagles nu op de derde plaats, Texel 94 neemt de koppositie in en Zeemacht staat nr twee.
Het bestuur, staf een de spelers willen langs deze weg u alvast een fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe wensen.
Volgende wedstrijd:
Vrijdag 17 januari Leekster Eagles – HZV/Het vennewater