Leekster Eagles versus Sporting Harderwijk


Vrijdag 1 februari speelde Leekster Eagles de thuiswedstrijd tegen Sporting Harderwijk.
Fabio de Matos Fernandes, Karim Layeb en Mehdi Charaf-Eddine mochten wegens verworven kaarten in voorgaande wedstrijden de wedstrijd vanaf de tribune aanschouwen.
De eerste helft eindigde met 6-1 waarbij Luciano Matulessey na 28 seconden het eerste doelpunt op zijn naam zette. Daarna maakte Luciaono Matulessey nog twee treffers en werd het stokje overgedragen aan Bas Lulofs die de 4-0 maakte. Delano Dussel knalde de 5-0 in het doel van Sporting Harderwijk en Stefan Brouwer tekende de 6-0 aan. Met nog 48 seconden op de klok was het aan Sporting Harderwijk om de rust in te gaan met 6-1.

In de tweede helft was het een speler van Sporting Harderwijk die zijn eigen keeper verraste en de stand was 7-1. Roy de Vries maakte de 8-1 en daarna was Luciano Matulessey wederom aan de beurt voor de 9-1. Stefan Brouwer scoorde twee maal; 11-1. Wederom mocht Luciano van zich laten horen door drie keer te scoren en de stand kwam op 14-1. Laatste in rij was Erolind Dergutti die een 15-1 op het bord zette.
Trainer Martijn maakte de sociale keuze om de jeugd in te gaan zetten zodat ook zij van de bank mochten en de gewenste wedstrijd ervaring konden opdoen. Menco Renkema maakt zijn debuut in het eerste team van Leekster Eagles.
Dit resulteerde uiteindelijk wel in een eindstand van 15-8, maar het doel heiligt de middelen zoals zo mooi gezegd kan worden.

Programma Leekster Eagles:
Vrijdag 15 februari Texel 94 – Leekster Eagles aanvang 20.45
Vrijdag 22 februari Leekster Eagles – Futsal Winsum aanvang 20.30 uur
Vrijdag 1 maart LTC – Leekster Eagles aanvang 20.30 uur
Vrijdag 8 maart ZVV Urk – Leekster Eagles 21.10 uur