Vanmiddag is bekend geworden welke teams Leekster Eagles ontloopt in de eerste fase van de competitie. Dit is door middel van een loting bepaald. De Eagles ontlopen, naast ASV Lebo en Futsal Apeldoorn (AGOVV), ook de verst mogelijke uitwedstrijd van de competitie, namelijk die tegen Groene Ster uit Vlissingen.
Op basis van deze loting zal een competitieschema gemaakt worden waarin Leekster Eagles de overgebleven 12 teams uit óf thuis zal treffen. Deze wedstrijden zullen gespeeld worden tussen 4 september en 4 december.
Klik op onderstaande link voor het hele bericht ⬇️⬇️⬇️
Throw🔙
In het seizoen 2013/2014, het seizoen waarin Leekster Eagles degradeerde, werd thuis op spectaculaire wijze gewonnen van Groene Ster. Onderstaande redding was destijds een van de hoogtepunten van de wedstrijd. Het feest was echter pas compleet toen niemand minder dan Karim Layeb 6 seconden(!) voor tijd de beslissende 4-3 binnenschoot.
De uitwedstrijd in Vlissingen kwam Leekster Eagles niet verder dan een gelijkspel (3-3). Saillant detail: vlak na de rust was de stand nog 3-0. 🦅