Overwinning Leekster Eagles. 


Vrijdag 22 september stond de uitwedstrijd ZVV Hovocubo – Leekster Eagles op de rol.

Beide teams gingen er gelijk vol tegen aan om het zo belangrijke verschil in punten te kunnen maken. Hovocubo was de eerste die scoorde en met een 1-0 voorsprong was er even het gevoel van opluchting. Even, want niet veel later wist Karim Layeb de stand gelijk te trekken. Eén minuut later was het wederom Hovocubo die het voortouw wist te nemen en de stand stond op 2-1. Waar zouden we zijn zonder Karim, want met 6 minuten speeltijd wist hij met een leep balletje wederom het spel in balans te brengen en de stand kwam op 2-2 te staan. Nadien was er in de eerste helft, ondanks de wederzijdse kansen,  geen speler in staat om het gelijk opgaande spel om te buigen naar een hoger plan met als gevolgd dat de heren met een 2-2 ruststand het veld even mochten verlaten.
In de tweede helft was het weer een speler van Hovocubo die na drie minuten een afstand in punten wist neer te zetten. Na 12 minuten was het wederom Karim die voor de derde maal deze avond het net van Hovocubo wist te raken en de stand was 3-3. Nog geen minuut later was het nogmaals Hovocubo die de wedstrijd met een doelpunt naar zichzelf wist toe te trekken. Niet veel later was het de beurt van Fabio de Matos Fernandes die een vijf meter trap goed benutte en het spel lag weer open. Daarna was het uiteindelijk Leekster Eagles die het voortouw wist te nemen. Een gerichte trap van Mehdi Charaf-Edinne in de vijfendertigste minuut en Leekster Eagles kwam op voorsprong met een stand  van 4-5.
De laatste minuten van dit spannende spel was er geen speler meer in staat om iets aan de stand te veranderen. Leekster Eagles kon de drie punten in de tas stoppen en mocht gaan douchen.

Overige spelers Leekster Eagles: Erwin Mensink, Amine Ajouajou, Luciano Matulessey, Freddie van der Velde, Delano Dussel, Roy de Vries.

Agenda Leekster Eagles 1:
Vrijdag 29 september Leekster Eagles – Marlene 2 aanvang 21.30 uur (Bekerwedstrijd)
Vrijdag 6 oktober Leekster Eagles – White Stones aanvang 20.30 uur
Vrijdag 13 oktober Zeemacht – Leekster Eagles aanvang 21.00 uur