Ons verhaal

Over Leekster eagles

Met mijn vriend Pieter van den Bosch kijk ik in een bomvolle sporthal De Holten in Marum naar een wedstrijd in de halve finale van het Nederlands kampioenschap zaalvoetbal. FC FAM, de trotse kampioen van district Noord, speelt tegen De Haantjes, de kampioen van Zuid. De Molukse formatie, opgebouwd uit de families Tomasoa (Maarten, Arend, Daan, David en Litha) en Laturiuw (Thomas, Piet, Freddy, Mingoes en Jan) wordt door de Limburgers uit Beek naar een kansloze 1-6 nederlaag gespeeld. Een week later gaan De Marumers in eigen hal tegen de kampioen van Oost, Jako uit Wijchen, met 3-11 opnieuw hard onderuit. Het technisch zeker gelijkwaardige FC FAM wordt voornamelijk op tactisch gebied verslagen.

Entreeprijzen

Omdat futsalclubs in de Topdivisie verplicht zijn om entree te heffen, zijn wij genoodzaakt om een bedrag te vragen voor de thuiswedstrijden van Leekster Eagles.

De normale entreeprijs bedraagt in euro’s : € 3,00 tot 15 jaar en € 5,00 voor volwassenen

Groepskortingen bij thuiswedstrijden

Voor verenigingen en bedrijven stelt Leekster Eagles groepskortingen beschikbaar. (niet geldig voor de Play-offs)
De groepskorting is bestemd voor groepen van minimaal 10 personen. U betaalt slechts € 1,50 voor jeugd (tot 15 jaar) en € 2,50 voor volwassenen. De entreekaarten worden voor u bij de kassa gereed gelegd.
De groepsleider haalt de kaarten op de speelavond af bij de kassa en verdeelt deze buiten de sporthal aan de groep.

Indien u gebruik wenst te maken van groepskorting, stuur dan een mailtje naar pr@leekstereagles.nl
Vermeld in het mailtje, uw naam, telefoonnummer, bedrijf/verenigingsnaam en het aantal kaarten.